Välkommen att beställa i vår webbshop!


Butiken i Ljungdalen är fylld med vackra och användbara föremål.Allt hantverk är unikt och vi kan bara ta med ett urval av allt som finns.


Här finns fina presenter både till nära och kära men också något till dig själv. Hittar du inte just det som du vill ha så tveka inte att kontakta oss så kan vi ta foto av andra slöjdföremål och maila dig tillsammans med info och pris.


Beställning och betalning


Beställ genom att skicka ett mail till Ljungdalenshs@gmail.com där du beskriver vad du vill köpa.

I ditt mail behöver vi

- Ditt namn och adress om vi skall skicka paketet till dig. Skall du skicka paketet som gåva till någon annan så behöver vi även den personens namn och adress.

- Ditt telefonnummer så att vi kan nå dig per telefon och när vi skickar paketet kan du få sms när det är framme.


När vi fått in din beställning så skickar vi ett mail tillbaka med pris inklusive fraktkostnad och ett beställningsnummer.


Du kan sedan betala med swish (nr 123 336 47 42) eller via postgiro (nr 431 39 83- 1). Oberoende på vilket sätt du betalar så skriv ditt beställningsnummer som du fått i meddelandefältet. Vill du betala på annat vis så hör av dig.


Om du har frågor och vill ha mer info så maila eller ringa oss på telefon, 070-36 20 250.

Ångerrätt

Naturligtvis kan du ångra ditt köp. Skicka då tillbaka varorna så betalar vi tillbaka vad du betalat in. Returfrakten står du för. Vid returer så skall i förekommande fall förpackningar var oöppnade och övriga produkter skall vara i oanvänt skick.

Om något gått sönder i frakten så skall detta reklameras direkt när paketet öppnas. Fotografera hur det ser ut och skicka till oss så vi kan bestämma om du skall skicka tillbaka produkten eller inte. 

Frakt

Vi väljer utifrån storlek och värde på beställningen ett lämpligt fraktsätt. 


Mindre föremål skickas som brev. Större föremål och föremål med högre värde skickar vi med frakt som är spårbar t ex Postnords "Skicka direkt".


Om du vill ha något speciellt fraktsätt så nämn detta vid beställningen.

Ljungdalens Hemslöjd

Tel. 070-3620 250

Organisationsnummer 716414-5356

Box 57

ljungdalenshs@gmail.com

845 99 LJUNGDALEN

Pg 431 39 83-1, Swish 123 336 47 42